17 gadus vecā Sanfrancisko iedzīvotāja izveidoja primitīvu mājaslapu, kas sastāv tikai no vienas lapas. Katrs apmeklētājs spēlē kaķīti, kura spēkos ir sist un bakstīt Donalda Trampa galvas, un tas viss kompozīcijas “Never Gonna Give You Up” pavadījumā.

Izskatās, ka spēle neiepatikās prezidenta advokātu komandai, un jau pēc 3 nedēļām, kopš mājaslapa sāka strādāt, īpašniece saņēma vēstuli ar pretenzijām un pieprasījumu slēgt interneta lapu. Tajā brīdī mājaslapas nosaukums bija TrumpCatun tā vietā, lai to slēgtu, viņa mainīja nosaukumu uz KittenFeed, taču advokātiem tas arī nepatika un sekoja jau otra vēstule.

Visi jau sen zina, ka ASV prezidents necieš jokus, tā, piemēram, nesen viņš piedraudēja reperim Snoop Dogg ar cietuma sodu par to, ka laida klajā provokatīvu videoklipu, kas it kā viņu apsmietu.

Studente atzīstas, ka radīja šo mājaslapu 3 stundu laikā un vispār to nereklamēja. To apmeklēja tikai 3 tūkstoši cilvēku pāris nedēļu laikā, taču, kad par incidentu uzrakstīja prese, apmeklētāju skaits palecās līdz 80 tūkstošiem.


 

Saistītās tēmas: KaķīšiTramps

youtube icon
Abonēt youtube