Ogrēniete Alise Ketnere pasaulē ir zināma ar segvārdu Fox Lima. Viņa iemantoja pasaules slavu kļūdama par savdabīgā projekta “Enigma” balsi dziesmā “MMX”. Pēcāk viņa ar dziesmu “Tirpini” plūca uzvaras laurus prestižajā Džona Lenona dziesmu autoru konkursā. Nu viņa atkal cīnās par uzvaru neatkarīgo mūzikas autoru konkursā un mēs varam viņai palīdzēt tikt pie uzvaras.

Ar savu balsojumu mums ir iespēja ļaut Latvijas vārdam izskanēt plašāk mūzikas pasaulē un palīdzēt ogrēnietei Alisei Ketnerei jeb Fox Lima uzvarēt neatkarīgo mūzikas autoru konkursā. Viņa ir veiksmīgi pārvarējusi vairākas atlases kārtas un ar trim savām dziesmām iekļuvusi balsošanas finālā. Un šajā posmā daudz kas atkarīgs no tā, kā viņas veikumu ar savām balsīm novērtēs mūzikas klausītāji. Portāls ritakafija.lv aicina atbalstīt mūsu dziedātāju un veltīt dažas sekundes sava laika, lai nobalsotu par Fox Lima. Starp citu, šīs dziesmas kvēlākie fani pat radījuši tai juteklīgu video.

https://www.youtube.com/watch?v=L7zCMusun5k

Kaut arī uz pašmāju skatuves Fox Lima jeb Alise parādās reti, pasaulē viņa var lepoties ar milzu panākumiem. Viņa jau ir iegājusi mūzikas vēsturē 2011.gadā, kļūstot par projekta “Enigma” balsi. Pateicoties šai sadarbībai, viņa bija starp tiem māksliniekiem, kas uzstājās vienā no pasaules iespaidīgākajiem labdarības koncertiem “Project Peace on Earth”. Šo koncertu atbalstīja tādas zvaigznes kā aktrise Andželīna Džolija un rakstnieks Paulo Koelju. Alises uzstāšanos redzēja 100 miljonu liela auditorija visā pasaulē. Savukārt, 2014.gadā viņa plūca uzvaras laurus Džona Lenona dziesmu autoru konkursā. Starp citu, togad šajā konkursā startēja arī Lauris Reiniks, kas izkrita jau pēc otrā pusfināla.

Atbalstam mūsējo:

https://fans.independentmusicawards.com/artists/fox-lima/?aff=1Tb95xUdfTvx6dB

Foto: Jānis Ogle

Saistītās tēmas: Alise KetnereEnigmaFox Lima

youtube icon
Abonēt youtube