Īru popmūziķe Šineida O’Konora sociālajā tīklā “Facebook” publicējusi video, kurā atzīst, ka jau labu laiku mitinās motelī ASV Ņūdžersijas štatā pilnīgā pamestībā, turklāt viņu vajājot domas par pašnāvību.

Savā oficiālajā “Facebook” lapā publicētajā video 50 gadus vecā māksliniece apliecina, ka pametusi ģimeni Īrijā, “jo viņiem bija vienalga”, un tagad “jau divus gadus” ir viena.

“Manā dzīvē nav pilnīgi neviena, atskaitot manu ārstu, manu psihiatru – visjaukāko cilvēku pasaulē, kurš saka, ka es esmu viņa varone. Tas ir nolādēti vienīgais, kas šobrīd mani tur pie dzīvības – fakts, ka es esmu viņa sasodītā varone.”

O’Konora apgalvo, ka viņa sirgst ar trim garīgām slimībām, kā arī lūdz ģimeni palīdzēt un vest viņu mājās.

“Mani bērni! Vai jums ir pieņemami, ka jūsu māte dzīvo Travelodžā (Ņūdžersijā)? Vai par mani nav vērts cīnīties? Es esmu tavu bērnu māte, Džon Reinolds, viss, ko es esmu tev devusi… Jā, es esmu uzrakstījusi dažus dusmīgus e-pastus un šādus tādus mēslus “Feisbukā”… Nu un tad?”

Atklājot bēdīgo patiesību, mūziķe arī atzīst, ka pēdējos divus gadus viņas dzīve ir bijusi koncentrēta uz to, lai nenomirtu.

O’Konora bija viena no veiksmīgākajām 80. un 90.ghadu popmūzikas dziedātājām.

Četru bērnu mātei pirms desmit gadiem tiki konstatēti bipolārie traucējumi.

https://youtu.be/919ip9_urEo

 

Saistītās tēmas: pamestībaPašnāvībaŠineida O'Konora

youtube icon
Abonēt youtube