Edgars Rinkēvičs. Foto: Valsts kanceleja/State Chancellery/Flickr

Ar valdības ierēdņiem būs strīdi, nesaprašanās un lielas grūtības, tomēr nākamais Valsts prezidents Edgars Rinkēvičs pusotra gada laikā panāks vairāk nekā bijušie valsts galvas visā prezidentūras laikā, žurnālam “Privātā Dzīve” norāda zīlnieks Ilmārs Briedis, kurš savā profesionālajā darbībā zīlēšanu ar Taro kārtīm apvieno ar fotogrāfijas lasīšanu.

“Kārtis rāda, ka prezidents ar lielu enerģiju un entuziasmu ķersies pie darbībām, lai iegūtu Latvijai līdzekļus. Darbosies divos virzienos. Tiks noslēgti divi nozīmīgi līgumi, kas rezultēsies ar līdzekļu iegūšanu, bet mazākos apmēros, kā sākotnēji iecerēts. Redzu, ka prezidentam būs jāpieņem neordināri lēmumi saistībā ar globālo situāciju un klimata izmaiņām. Kārtis vēsta, ka debesis Rinkēviča kungam devušas zaļo gaismu, jo viņam ir trīs eņģeļu aizsardzība,” žurnālam norāda zīlnieks.

“Prezidenta fotogrāfija liecina par ļoti darbīgu cilvēku ar asu prātu. Viņam prāts valda pār intuīciju. Rinkēvičam ir tālejoši plāni, kurus izdosies realizēt par 80 procentiem,” izdevumam skaidro zīlnieks, piebilstot, ka Rinkēvičs vienmēr skatās uz priekšu un nevēlas iestigt pagātnes problēmās un nostaļģijā.

Savukārt astroloģe Inita Dilāne žurnālam “Privātā Dzīve” norāda, ka Rinkēvičs ir atnācis kā prieka un iedvesmas vēstnesis un ar muļķībām mūs nepārsteigs,

“Sabiedrībai patiks tas, ka viņš izrādīs patiesas rūpes par latviešu tradīciju un nacionālo vērtību saglabāšanu, arī dzīves kvalitātes uzlabošanu, Salīdzinājumā ar iepriekšējo gadu valsts vadītājiem saržus un citātus par viņa personību redzēsim mazāk. Ar muļķībām mūs nepārsteigs,” izdevumam prognozē astroloģe.

“Ļoti nozīmīga arī turpmāk būs viņa loma un līdzšinējā pieredze starptautisko jautājumu risināšanā. Pateicoties viņam, tiks ieviestas jaunas korekcijas arī veselības nozarē, Latvijas tautsaimniecībā un darba tirgū kopumā. Viņš nesīs labākus  un Latvijas tautu vienojošākus laikus,” stāsta astroloģe Dilāne, piebilstot, ka izacinājumiem vispiepildītākais četrgades ciklā rādās 2025. gads.

Pēc viņas teiktā, Rinkēvičs “ir apveltīts ar spēcīgu raksturu, augstām intelektuālām spējām un prasmi saglabāt mieru, ar to būdams par piemēru citiem. Rīcībā un darbībās būs nosvērts un, ja nepieciešams, spītīgi turēsies pie savām izvēlēm un nostājas. Viņš izvērtēs visus labumus un ieguvumus tautas labā, kas tiks gūti, ejot vienu vai otru rīcības ceļu. Sasteigtu, pārgalvīgu un tautai nesaprotamu lēmumu nebūs,” teic astroloģijas eksperte.

Kā zināms, Saeima 31. maijā ārkārtas sēdē par nākamo Valsts prezidentu ar 52 balsīm ievēlējusi pašreizējo ārlietu ministru Edgaru Rinkēviču. Atklātā balsošanā, balsojot ar vēlēšanu zīmēm, trešajā vēlēšanu kārtā Rinkēviča kandidatūru atbalstīja 52, bet pret bija 35 deputāti, informē Saeimas Preses dienests.

“Es darīšu visu, lai mūsu valsts plauktu, būtu droša, lai mūsu sabiedrība būtu saliedētāka. Esmu gatavs sadarbībai gan ar Saeimu, gan valdību,” pauž jaunievēlētais prezidents.

Rinkēvičs kopš 2011.gada ieņem Latvijas ārlietu ministra amatu. Viņš ir arī Apvienoto Nāciju Izglītības, zinātnes un kultūras organizācijas Latvijas Nacionālās komisijas viceprezidents, kā arī valdes loceklis partijā “Vienotība”.

Lasiet arī: «Es – sučka!» – Latvijā īpašos kursos sievietēm māca celt pašvērtējumu

Rinkēvičam ir Latvijas Universitātes Vēstures un filozofijas fakultātē iegūts bakalaura grāds, kā arī maģistra grāds politikas zinātnēs un ASV Nacionālās aizsardzības universitātes Bruņoto spēku Nacionālo resursu stratēģijas industriālajā koledžā iegūts maģistra grāds nacionālās drošības resursu stratēģijā.

Saistītās tēmas: Edgars RinkēvičsIlmārs BriedisInita Dilāne

youtube icon
Abonēt youtube