Mēs taču visas zinām, kā tas ir, kad iegādājies tonālo krēmu un pēc tā uzklāšanas uz sejas, saproti, ka izskaties pēc burkāna vai pasteļkrāsas briesmoņa. Jā, saprotama sajūta, kuru izjutusi gandrīz katra, kas ikdienā lieto dekoratīvo kosmētiku.

Atzīsim, ka nereti nodrebam šausmās, kad redzam kādu, kuras sejas āda nu nekādi nesakrīt ar kakla ādas krāsu – skaidrs, nepareizais tonālā krēma tonis. Tomēr, pateicoties Austrālijā izveidotai mājaslapai, īstā tonālā krēma toņa atrašana vairs nav tik sarežģīta.

Iespējams, pirms tam jau lietoji tonālo krēmu, kurš absolūti atbilda tavām vēlmēm un lieliski saskanēja ar tavu ādas krāsu, taču pārmaiņu pēc, iegādājoties nākamo, izvēlējies pavisam citu firmu un toni – jo ir taču jāpamēģina arī kas cits, taču šis nebija īstais. Tādēļ, ja zini vismaz divu zīmolu tonālo krēmu toņus, kas noteikti atbilst tavām prasībām un ādas krāsai, tad mums ir, ko piedāvāt.

Findation.com ir Austrālijā radīta mājaslapa, kas tev palīdz atrast tavu ideālo tonālā krēma toni. Norādot divus krēma zīmolus un to toņus, kas tev derējuši līdz šim, viņš saskaņā ar tiem tev piedāvā visas iespējamās šāda toņa opcijas no neskaitāmiem citiem tonālo krēmu zīmoliem. Nu tev atliek tikai atrast maciņam un vēlmēm piemērotāko, un vairs nekādu problēmu īstā toņa atrašanā!

Protams, dators nekad nespēs visu noteikti absolūti perfekti, tomēr šī ir labāka opcija, nekā stundām stāvēt pie veikalu plauktiem un ar neskaitāmiem tonālo krēmu toņiem noziest roku līdz elkonim. 🙂

Saistītās tēmas: findation.compadomsskaistumstonālais krēms

youtube icon
Abonēt youtube