Mums ir zināms, ka mūsdienu sievietes dzīves ritms pieprasa ārkārtīgu steigu, neskaitāmas stundas stāvot kājās, vien pāris miega stundas un visādi citādi aizņemtu dienas grafiku. 

Nereti šāds ikdienas ritms mūs nogurdina un, ja ne garīgi, tad fiziski nogurumus parādās mūsu sejās. Ko darīt, ja jāizskatās labi, bet nekādi nav laika aizrauties ar neskaitāmiem konsīleriem, sejas konturēšanu un iespaidīgu acu ēnu izlīdzināšanu? Viena no Holivudas vadošajām grima māksliniecēm Ešlija Ciuki šādās steidzīgās dienās, kad nepieciešams atmodināt nogurušās acis, izmanto pavisam ātru un vienkāršu tehniku, kuras izpildei nepieciešamā dekoratīvā kosmētika noteikti ir tavā kosmētikas maciņā.

Viss ir pavisam vienkārši, ņem pavisam baltu acu ēnu, ar tās palīdzību noklāj acs plakstiņu no skropstu līnijas uz augšu, bet ne līdz uzacīm, tas gan būs par daudz. Izlīdzini, ja nepieciešams un ja nepatīk pārāk baltā kārta. Pēc tam ņem savu mīļāko izgaismotāju un ar tā palīdzību nedaudz ietonē plakstiņa centru. Tādā veidā gaisma atstarosies un atdzīvinās tavas nogurušās acis.

Ja vēlies, vieglā kārtā klāj skropstu tušu un esi gatava doties!

Foto: Imaxtree

Saistītās tēmas: dekoratīvā kosmētikagrimspadomsskaistums

youtube icon
Abonēt youtube