Rīgas pašvaldības policijas darbinieki snieguši palīdzību kādam iereibušam ārzemniekam, kurš pēc uzdzīves bija apmaldījies Rīgā.

Otrdien, 12.jūlijā, pašvaldības policisti devās uz izsaukumu Teikā, kur kāds ārzemnieks bija apmaldījies. Ierodoties notikuma vietā, sastapts gados jauns vīrietis alkohola reibumā, kurš pastāstīja, ka atbraucis no Igaunijas ar draugiem un dienu iepriekš viņš ar draugiem pieķerts vadot automašīnu alkohola reibumā. Pats pie spēkrata stūres vīrietis neesot bijis, automašīnu vadījis viens no viņa draugiem. Pēc formalitāšu nokārtošanas vīrieši atbrīvoti, bet pēc tam vīrietis pašķīries no draugiem un apmaldījies. Persona bija atstājusi savas personīgas mantas pie draugiem, tostarp arī norēķināšanās līdzekļus. Telefoniski ar vīrieša draugiem nebija iespējams sazināties.

Vīrietis ilgstoši staigājis pa Rīgas ielām, līdz nolēmis piezvanīt policijai un lūgt palīdzību. Personas sniegtā informācija pārbaudīta, aizturēšanas fakts apstiprinājies, bet papildu informācija par kompānijas tālākajām gaitām nav saņemta.

 

 

Info: BNS

Saistītās tēmas:

youtube icon
Abonēt youtube