Avārijā Jelgavas novada Kalnciema pagastā otrdien gājis bojā vīrietis.

Negadījuma notiks uz ceļa Rīga-Liepāja, kad 1968.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu “Citroen Jumper”, uzbrauca priekšā stāvošai automašīnai “Scania” sakabē ar puspiekabi “Schmitz”, kuras vadītājs bija 1964.gadā dzimusi persona. “Citroen Jumper” vadītājs notikuma vietā gāja bojā.

Otrdien Rīgā, Rīga, Lubānas ielā 143A, notika sadursme starp automašīnu “Škoda”, ko vadīja 1965.gadā dzimusi sieviete, un automašīnu BMW, ko vadīja 1985.gadā dzimusi sieviete. Negadījuma cieta BMW vadītāja, kura no hospitalizācijas atteicās, un šī auto pasažieris – 2011.gadā dzimis puika, kurš nogādāts slimnīcā.

Aizvadītajā diennaktī ceļu satiksmes negadījumos cieta arī vairāki velosipēdisti. Rīgā, Krustpils ielā 1, notika sadursme starp diviem velobraucējiem – 1976.gadā dzimušu sievieti un nenoskaidrotu velosipēdists, kurš no notikuma vietas aizbrauca, nesagaidot policijas ierašanos. Sieviete ar traumām nogādāta slimnīcā.

Rīgā, Hanzas un Ausekļa ielu krustojumā, 1985.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu “Audi” uzbrauca 1997.gadā dzimušam velosipēdistam, kurš pēc negadījuma nogādāts slimnīcā. Savukārt Brīvības un Bajāru ielu krustojumā, Rīgā, 1969.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu “Audi” notrieca 1949.gadā dzimušu velosipēdistu, kurš ar traumām nogādāts slimnīcā.

Rīgā, Mārupes ielā, braucot autobusā, kuru vadīja 1975.gadā dzimis vīrietis, otrdien kritusi un cietusi 1934.gadā dzimusi sieviete. Viņa nogādāta slimnīcā.

Otrdien Vecumnieku novada Kurmenē 1942.gadā dzimis vīrietis netika galā ar motorollera vadību, kā rezultātā apgāzās un guva traumas. Motorollera vadītājs nogādāts slimnīcā.

Kopumā aizvadītajā diennaktī reģistrēti 84 ceļu satiksmes negadījumi, kurās gāja bojā viens, bet cieta 12 cilvēki.

Informācija: BNS

Saistītās tēmas:

youtube icon
Abonēt youtube