Mila Kunisa (32) un Eštons Katčers (38) iepazinās vēl būdami bērni, kad abi filmējās seriālā “70.to gadu šovs”. Taču pēc tam abu ceļi vairs nekrustojās. Mila 8 gadus satikās ar filmas “Viens pats mājās” zvaigzni Malkolmu Kalkinu (35), bet Eštons Katčers 2005.gadā apprecējās ar Holivudas zvaigzni Demiju Mūru (53). Bet 2012.gadā starp Milu un Eštonu dzima jūtas un jau pēc diviem gadiem pasaulē nāca abu meitiņa Vaijeta Izabella. Bet pagājušā gada martā Mila Kunisa izstāstīja, ka viņi ar Katčeru ir oficiāli apprecējušies. Šobrīd Mila ir otrā mazuļa gaidībās. 

LOS ANGELES, CA - APRIL 16: Actress Mila Kunis attends the Burberry "London in Los Angeles" event at Griffith Observatory on April 16, 2015 in Los Angeles, California.  (Photo by David Buchan/Getty Images)

Filmas “Sliktās māmiņas” pirmizrādes laikā, kurā Mila nospēlēja galveno lomu, žurnālisti viņai pajautāja par to, kā sākās viņas romāns ar Eštonu. Mila izstāstīja, ka satikusi savu nākamo vīru kādā ballītē un viņa bijusi tā, kas pie Eštona piegāja: “Viņš pret mani stāvēja ar muguru. Tāds garš un izskatīgs… Viņš pagriezās pret mani un tālāk viss notika kā kino. Šķita, tūlīt, tūlīt jāatskan mūzikai. Tik vienkārši viņš mani arī savaldzināja”. Pēc dažām dienām Eštons uzaicinājis Milu ciemos, lai iepazīstinātu ar saviem draugiem. 

 

1402339139_ashton-mila-dessert-zoom

Bet beigās viss notika pavisam citādi: “Īsāk sakot, tajā naktī es mājās neaizbraucu. Un pat no rīta neaizbraucu”, – atzinās Mila. 

 

Filmas “Sliktās māmiņas”, kurā Mila spēlē galveno lomu, treileris:

 

 

 

Saistītās tēmas:

youtube icon
Abonēt youtube