24.jūlijā dziedātāja un aktrise Dženifera Lopesa nosvinēja savu 47.to dzimšanas dienu. Šī sieviete nebeidz pārsteigt pasauli un savus pielūdzējus – šķiet, ka viņai veicas pilnīgi visā, ko viņa dara. Savā dzimšanas dienā viņa pārsteidza ar savu satriecošo izskatu.

Dženifera savu dzimšanas dienu atzīmēja Lasvegasā. Māksliniece sākotnēji to darīja sava šova Caesar’s Palace ietvaros, bet pēc tam ballējās Kimas Kardašjanas, Kelvina Harisa un repera Frenča Montanas kompānijā.

 

lopesa2

 

Jubilāre bija tērpusies skaistā Balmain kombinezonā, kas lieliski akcentēja viņas vidukļa līniju un skaistos gurnus. Spriežot pēc fotogrāfijās, Lopesa šobrīd ir patiešām lieliskā fiziskajā formā un izskatās vismaz 15 gadus jaunāka par savu reālo bioloģisko vecumu.  

 

lopesa1

Starp citu, pati zvaigzne agrāk uzsvērusi, ka līdz ar gadiem viņa sevi sākusi mīlēt vairāk. “Ziniet, kad jūs sākat, jūs domājat, “pēc kāda laika es jau varēšu beigt” vai “tādā vecumā tam nebūs vairs nekādas nozīmes”. Taču tagad es domāju citādi. Ar gadiem esmu kļuvusi labāka. Man ir lielāka pieredze. Un man ir daudz vairāk, ko sniegt publikai”, – Lopesa teica kādā intervijā. 

 

Saistītās tēmas:

youtube icon
Abonēt youtube