Uzmanību! Šobrīd kantri mūziķis Bleiks Šeltons (Blake Shelton) aktīvi strādā pie tropu paradīzes veidošanas Oklahomā, un šī paradīze būs paredzēta vien viņa mīļotajai dziedātājai Gvenai Stefani (Gwen Stefani) un viņas dēliem. Jāpiebilst, ka lielā havajiešu villa, kas tiek celta, būs kāzu dāvana topošajai sievai.

Bleiks Šeltons (39) savā dzimtajā Oklahomā ienesīs īstas havajiešu vēsmas, uzceļot milzīgu savrupmāju, kura iederētos kādā tropu salā. Tiek ziņots, ka māja paredzēta kā dāvana kāzās Gvenai (46) un viņas trīs dēliem. Kā liecina mājas celtniecības fotogrāfijas, redzams, ka tā tiek būvēta ar vislielāko mīlestību, un uzmanība tiek pievērsta pat vissmalkākajai detaļai.

Šī jaunā, krāšņā māja atrodas Teksomas ezera krastā, vietā, kur jau atrodas Bleika brīvdienu māja, un apmēram stundas braucienā no viņa Tišamingo rančo.

Galvenā ēka ir viscaur balta ar okeānzilām durvīm un logu aizslietņiem. Ārpusē ir trīs cepurveidīgas nojumes un lielisks baseins. Māja tiek celta patiesās havajiešu noskaņās.

Apskati arī tu šo lielisko kāzu dāvanu.

 

 

Saistītās tēmas: Blake SheltondāvanafotoGwen StefaniHavaju mājaKāzas

youtube icon
Abonēt youtube