Nav nekā daudz, kas vīriešus pārsteigtu seksā, īpaši tad, ja tiem tiek sniegts tas, ko viņi vēlas. 

Tomēr var būt vairāki pārsteidzoši iemesli, kādēļ viņam patīk kāda konkrēta poza.

1. Misionāru poza: brīdī, kad viņš sasniedz savu kulmināciju, viņš savu seju var paslēpt tavā kaklā, kas šķiet seksīgi tev, vienlaicīgi viņam tas šķiet ļoti praktiski, jo tev nav jāskatās uz viņa orgasma ne tik daiļo seju.

2. Sieviete augšpusē: visi misionāru pozas labumi, papildus viņam jebkurā laikā ir iespēja iegrābties tavā sēžamvietā, tās nenotirpst, kā tad, ja visu laiku būtu zem tevis.

3. Manuālā stimulācija: viņš to dara tikai tādēļ, lai tevi uzbudinātu laicīgi un viņam nebūtu tik ilgi jākoncentrējas, lai priekšlaicīgi nesasniegtu orgasmu vēl, pirms to neesi sasniegusi tu. Ja tavam mīļotajam nav īpaši laba izturība, izmēģini sevi “iedarbināt” jau laikus.

4. “Doggy style“: viņa iespēja tīksmināties pašam par sevi un nedaudz tevi.

5. Jātnieces poza: viņam ir iespēja patīksmināties par visu tavu krāšņumu.

6. Apgrieztā jātnieces poza: tie paši prieki, kas “Doggy style” – tikai bez jebkādas piepūles. Viņam ir iespēja vienkārši gulēt, neko nedarīt un lūkoties uz tavu pēcpusi. Visdrīzāk šīs ir trīs viņa iemīļotākās lietas.

7. 69: neņemot vērā visus pašsaprotamos labumus no šīs pozas, šis ir lielisks veids, kā tikt pie lieliskas priekšspēles un satriecoša seksa. Šādā veidā uzlādēti būsiet abi, neviens nav zaudētājs.

8. Sievietes iepriecināšana: lielisks veids, kā viņam atpūtināt savu locekli, īpaši tad, ja tev nepieciešams ilgāks laiks, lai sasniegtu kulmināciju, nekā viņam.

9. Uz ceļiem un sēdus virsū: vīrieši atzīst, ka šī poza ir viena no vislabākajām – viņam ir iespēja iegrābties tavā sēžamvietā un vienlaicīgi baudīt tavu krūšu labumus.

10. Sekss stāvot kājās: šī poza ir vienīgais iemesls, kādēļ kāds dodas uz sporta zāli. Šī poza atspēko ieguldīto naudu un laiku.

 

Saistītās tēmas: attiecībasbaudamīlestībaSeksa pozassekss

youtube icon
Abonēt youtube