Šodien maija otrajā svētdienā ar mīļām bučām un siltiem vārdiem mēs visi sveicam un mīļojam savas māmiņas. Katram sava mamma vienmēr būs pati mīļākā, smukākā, labākā un foršākā. Tomēr, māmiņas nebūt nav tikai bērnu aprūpētājas un ģimenes pavarda turētājas, bet arī valdzinošas sievietes. Portāls ritakafija.lv nolēma apkopot pašmāju valdzinošākās slavenās māmiņas un izveidot TOP 10. Viegli nebija, jo patiešām skaistu māmiņu mums Latvijā netrūkst arī starp slavenībām.

  1. Iekārojamākā vīramāte

Agrāk dāmas gribēja apprecēt Agneses Kauperes vīru Renāru, taču tagad daiļavas sajūsminās par viņas vecākajiem dēliem – dvīņiem  Emīlu un Edgaru. Savukārt pastarītis Ārons, pagaidām, vēl mūzikai nav pievērsies. Neskatoties uz ģimenes vīriešu milzu popularitāti,  Kaupere spēj pagūt visu – parūpēties par saviem vīriešiem, izskatīties lieliski un vēl kā stiliste konsultēt citus, kā sevi sakopt.

  1. Pieci bērni un fantastisks augums

Modele un skaistumkaraliene Inese Šlesere pēc aiziešanas no politikas saviesīgos pasākumos ir reta viešņa. Atmetot visu nepatiku pret Šleseru politiku, kā mamma viņa ir pelnījusi uzslavas un būt šī topa augšgalā. Sievietei ir  četri dēli: Edvards, Ričards, Gerhards Daniels, Marks Leonards un meitiņa Elizabete. Neskatoties uz kuplo bērnu pulciņu un gadu skaitli pasē, Šlesere izskatās tikpat valdzinoša, kā tālajā 1999.gadā, startējot skaistumkonkursā “Misis World”.

  1. Pirmā Māmiņdiena

Kādreiz ļoti populārajai pašmāju dziedātājai Ladybird jeb īstajā vārdā Tatjanai Šihmuratovai, gads iesākās ar pirmdzimtā piedzimšanu. Nenoliedzami par Dacīti sauktā dziedātāja vienmēr ir bijusi iekārojamāko pašmāju dāmu topa augšgalā. Un, šķiet, iestūrēšana laulības ostā un dēliņa piedzimšana viņas valdzinājumu ir tikai cēlusi.

  1. Ābols no ābeles

Saviesīgos pasākumos redzot kopā aktrisi un rotu dizaineri Agnesi Zeltiņu ar meitu Mariju ir grūti noticēt, ka viņas nav māsas ar pārdesmit gadu starpību. Marija nenoliedzami ir viena no simpātiskākajām jaunajām māmiņām, un, šķiet neticami, Agnese ir viņas meitiņas Mīlas vecmāmiņa. Abas dāmas ir vienlīdz valdzinošas un galvenais jaukas mammas.

  1. Sportiskākā mamma

No aktīvās sportistes vieglatlēte Ineta Radēviča ir kļuvusi par sporta funkcionāru un šobrīd ir  Latvijas Vieglatlētikas savienības prezidente. Gluži kā abi vecāki – Radeviča un viņas vīrs hokejists Pjotrs Sčastļivijs, dēls Marks interesējas par sportu. Tāpēc bijušajai vieglatlētei ir patīkami dzirdēt, ka dēls lepojas ar viņas sportiskajiem panākumiem. Un sauc viņu par pasaules vicečempioni.

  1. Jancīgākā mamma

Dziedātāja Jenny May jeb īstajā vārdā Maija Stuģe, kā mamma vienmēr iekuļās dažādās smieklīgās peripetijas. Par sociālo tīklu hītu jau ir kļuvusi princese Elza neveiksmīgā konditoru izpildījumā uz Sāras piecu gadu dzimšanas dienas kūkas. Taču, nu dziedātāja katru rītu un pēcpusdienu ir redzama stumjoties pa Rīgas centru ar rozā krāsas skrejriteni. Izrādās, dziedātājas meitiņas bērnu dārzā nedrīkst atstāt skrejriteņus, bet Sārai ļoti patīk ar to doties uz un no dārziņa.

  1. K- komanda

Televīzijas seja un hokejista Kaspara Saulieša sieva Katrīne Sauliete  nenoliedzami ir viena no pašmāju glītākajām blondīnēm. Un brīžos, kad viņa tribīnēs atbalsta savu vīru, tiešraides operators nespēj koncentrēties uz spēli ledus laukumā, bet filmē tieši viņu. Sauliešiem ir izveidojusies savdabīga “K- komanda”, ko veido Kaspars, Katrīne un abu meitiņas Kerija, Kortnija.

  1. Skaistums glābs pasauli

Bijusī skaistumkaraliene Jūlija Djadenko- Muglere ir divu bērnu mamma – viņai ir dēls Aleksandrs un meita Sofija. Taču, par savu trešo bērnu viņa var droši saukt konkursu “Mis un Misters Latvija”, kuru viņa kopā ar māsu Kristīni organizē jau otro gadu. Neskatoties uz diviem bērniem, Jūlija aizvien izskatās izcili un pilnīgi mierīgi pati varētu doties uz starptautiskiem konkursiem kā “Mis Latvija”.

  1. Dīva

Latvijas Nacionālā teātra aktrise Dita Lūriņa- Egliena ir Dīva. Dziedot, spēlējot uz skatuves kādu no savām lomām, viņa ir fantastiska un tiešām atbilst vārdam skatuves Dīva. Taču, noņemot skatuves grimu un tērpu, viņa ir vienkārši sirsnīga mamma saviem bērniem dēlam Ernestam un meitai Grētai.

  1. Iemīļota seja

Pateicoties TV3 ziņām, mēs katru vakaru savos ekrānos redzam ļoti šarmanto gaišmati Agnesi Vārpiņu. Gluži kā ik vakara viesis – vienmēr akurāta, ar apburošu smaidu uz lūpām Vārpiņa izstāsta dienas svarīgākos jaunumus. Sievietes izskats bez jebkādām mākslīgām iejaukšanām ir nemainīgi apburošs jau vairākus gadus. Turklāt, viņa ir arī divu bērnu mamma.

Foto: LETA, instagram.co, facebook.com un aigaredmane.blogspot.com

youtube icon
Abonēt youtube