Neskatoties uz neveiksmīgo iznākumu Eirovīzijas dziesmu konkursā, dziedātāja Agnese Rakovska un grupa “Triānas parks” nav ļāvušies grūtsirdībai. Tieši otrādi – grupa koncertē teju visos lielākajos pašmāju festivālos un strādā pie jaunām idejām. Un vienas idejas īstenošanai Rakovska meklē bērnus.

Īsts vasaras festivāls nav iedomājams bez kārtīga blieziena no grupas “Triānas parks” ar solisti Agnesi Rakovsku priekšgalā. Mūžam mainīgā un orģināli neatkārtojamā Agnese ir aplaizījusi zaudējuma rētas pēc neveiksmes Eirovīzijā. Un nu atkal viņa uz skatuves ir neapturama. Uzstājoties festivālā “Playground” viņa kopā ar saviem “triaņiem” tā iešūpoja publiku, ka ballīte nebeidza rimties līdz pat nākošās dienas rītam. Jau pēc nedēļas viņi atkal plosīsies uz festivāla skatuves šoreiz Liepājas “Summer Sound”. Savukārt, uz rudens pusi no grupas gaidāms jaunums videoklipa izskatā. Tāpēc, šobrīd Rakovska aktīvi meklē bērnus.

Vecums 5-14, meitenes un puišus, filmēšana 7.-12.augusts Rīgā! Foto un aprakstu jāsūta uz trianapark@gmail.com ar tēmu Kastings.

Foto: Jānis Ogle

Saistītās tēmas: Agnese RakovskaPLAYGROUNDTriānas parks

youtube icon
Abonēt youtube