Labdarības organizācija “Palīdzēsim.lv” ir aktīva sociālās jomas uzlabojumu un radošu izpausmju atbalstītāja, tādēļ uzsākusi aktīvi darboties sociālās uzņēmējdarbības virzienā.

Jau vairākus gadus kopā ar mērķgrupas bērniem un jauniešiem , kā arī to vecākiem, vasaras nometnēs un radošajās nodarbībās gatavojam suvenīrus, kas par ziedojumiem tiek pārdoti labdarības tirdziņos. No pagājušā gada, sadarbībā ar “Happy Ulula”, jaunietes ar kustību traucējumiem un mammas, kurām ir bērniņi ar veselības problēmām tamborē īpašas cepurītes. Mammas ada arī siltas zeķes, jauniete ratiņkrēslā darina rotas, kopīgi apgleznojam traukus, bērni veido apsveikuma kartiņas, lejam ziepes un sveces, jaunieši apglezno akmeņus, specializēto internāskolu audzēkņi, kuri mācās par galdniekiem darina koka lāpstiņas, palikņus un citas lietas, kā arī jaunieši no Zemgales, kuri dzīvo sociālās aprūpes centrā vasarā vāc zāļu tējas.

Lai sabiedrībai dotu iespēju iegādāties preces ar pievienoto vērtību sadarbība ar “Mozello” ir atvērts “Palīdzēsim.lv” Labdarības interneta veikals: http://labdaribas-veikals.mozello.lv/.

Interneta veikalā ir iespēja arī iegādāties Mareka Odumiņa brīnišķīgās gleznas. Mareks ir pilnībā paralizēts un pats spēj kustināt tikai sejas muskuļus. Viņš ir pozitīvs, dzīvespriecīgs, pilns optimisma un ticības, ka viss izdosies, tikai ja pats vēlēsies un būs mērķtiecīgs! Mareks ne tikai pozitīvi domā, bet arī dara – viņš glezno, turot otiņu mutē.

Projektā piedalās arī Latvijas atsaucīgākie fotogrāfi, kuri ziedojuši fotogrāfijas digitālā formātā labdarības mērķiem. Iegādājoties fotogrāfijas, iegūsiet savā īpašumā izcilas fotogrāfijas, kuras var izmantot veidojot kanvas, fotosienas vai izmantot reklāmas materiāliem.

Visi Labdarības veikala projektā iegūtie līdzekļi tiks ieguldīti aktuālāko “Palīdzēsim.lv” labdarības projektu īstenošanā.

Aicinām apmeklēt “Palīdzēsim.lv” labdarības veikalu un atbalstīt labdarības aktivitātes!

“Palīdzēsim.lv” ir labdarības organizācija, kas daudzpusīgi un ilgtspējīgi pieiet problēmu risināšanai. Organizācijas mērķis ir sniegt ilgtermiņa atbalstu Latvijā dzīvojošajiem bēniem un jauniešiem, kurus skārušas veselībai vai sadzīvei nozīmīgas problēmas.

 


Foto:palīdzesim.lv

Saistītās tēmas: labdarībaPalīdzesim.lv

youtube icon
Abonēt youtube