Pirmā aprīļa nedēļa nesa gan komiskus, gan nebūt ne smieklīgus notikumus. Rīgas mēram Nilam Ušakovam (S) smiekli tagad noteikti nenāk – vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrs Juris Pūce (AP) paziņojis par viņa atstādināšanu. Jā, par Rīgas domes priekšsēdētāja atstādināšanu runāja ilgi gan šīs, gan iepriekšējās valdības laikā, raksta ziņu portāls Baltic News Network (BNN).

Aprīļa pirmajā nedēļā noslēdzās cits ilgs process – beidzot tika pieņemts 2019.gada Latvijas valsts budžets.

1.aprīļa garā nedēļās sākumā autobusā pie AS Olainfarm durvīm ievēlēja jaunu uzņēmuma valdi. Dienu vēlāk Uzņēmumu reģistrs to arī atzina par likumīgu, un neilgi pēc tam Nasdaq Riga atjaunoja tirdzniecību ar Olainfarm akcijām. Vai mantinieču ķildas beigušās?

Tiesa, mākoņi turpina savilkties ap jaunā LTV vadītāja Eināra Giela un NEPLP galvām – kā politiķi, tā nozares eksperti apšauba sabiedriskā medija valdes iecelšanas procesu. Vai Giela sapnis par televīziju beigsies tā arī neizsapņots?

Runājot par priecīgiem notikumiem, NATO varēja no dzimšanas dienas kūkas nopūst 70 svecītes, bet pētnieki aizrautīgi sprieda – cik tad laimīgi ir latvieši.

Pilnu rakstu varat lasīt ŠEIT- BNN mājāslapa.

 

Ziņas avots: BNN

Saistītās tēmas: nedēļas apkopojums

youtube icon
Abonēt youtube