Anita Muižniece un Krišjānis Feldmans. Kolāža: Foto: Ieva Ābele, Saeima/Flcikr

Politikas kuluāros arvien vairāk runā par to, ka starp bijušo Saeimas deputātu Krišjāni Feldmani un kādreizējo izglītības un zinātnes ministri Anitu Muižnieci uzplaukušas romantiskas jūtas, vēsta “Privātā Dzīve”.

Pēdējās viņu aizpildītās valsts amatpersonu deklarācijas, kas tapa pirms vairāk nekā gada, liecina, ka abi ir precēti cilvēki, taču tagad runā, ka abu laulībām esot pienācis gals. Muižnieces laulība izjuka jau pirms ilga laika, un pēdējos gados tā bija vien “uz papīra”. Taču par Feldmana un viņa sievas Gintas nesaskaņām attiecībās baumo vien dažus mēnešus. Par vienu no iemesliem tiek minēts uzplaukušās romantiskās jūtas pret Muižnieci.

Vieni avoti vēsta, ka Feldmans pirms kāda laika pārcēlies uz dzīvi pie tēva, bet citi apgalvo – bieži redzēts “Panorama Plaza” apkārtnē, kur jau kopš vasaras nogales mitinās Muižniece ar trim bērniem. Arī Feldmanam laulībā ar Gintu dzimuši trīs bērni, raksta izdevums.

Sociālajos tīklos pagaidām vēl nav atrodami abu kopēji foto, taču daļa no pēdējo laiku attēliem tapuši vienuviet, bet it kā slēpjot, ka Anita un Krišjānis tobrīd bijuši blakus. Ļoti zīmīgus foto abi sociālajos tīklos ievietojuši 18. novembrī, kad devušies nolikt ziedus pie Brīvības pieminekļa. Teju vienā vietā Raiņa bulvārī bildējusies gan Anita, gan Krišjānis. Tikai Anita fotografēta ar Rīgas kanālu fonā, bet Krišjānis – ar Raiņa bulvāra ēkām fonā. Ir redzams, ka abu ziedu pušķi ir vienādi, vēsta “Privātā Dzīve”.

Sarunā ar izdevumu bijušie politiķi savas iespējamās romantiskās attiecības nedz apstiprina, nedz noliedz. “Es savu privāto dzīvi nekomentēju. Tas lai paliek manā ziņā. Jau pirms gada par manām iespējamām attiecībām tika rakstītas pilnīgas muļķības, un man pēc tam bija jāskaidrojas draugam un bērniem,” žurnālam sacīja Muižniece. Tolaik dzeltenā prese vēstīja, ka varētu būt uzplaucis viņas un bijušā finanšu ministra Jāņa Reira romāns.

Lasiet arī: VIDEO | Rīdziniekus šokē pa galvaspilsētas centru sirojošas žurkas

Arī Feldmans ir izvairīgs, norādot: “Es nekad neesmu komentējis un arī tagad nekomentēšu savu privāto dzīvi.”

Seko mums arī Facebook, X, Instagram un Draugiem!

youtube icon
Abonēt youtube