Foto: Pexels

Ja vēlies zināt, ko nesīs nākamais gads karjerā, finansēs, attiecībās ar tuviniekiem un mīļoto, atbildes meklē 15 dažādos horoskopos 2024. gadam, kas apkopoti vienuviet.

Dzīve kā šovs! 2024.gada horoskops: kam veiksies, bet kam –  jāuzmanās

Nākamo – 2024. gadu – pārvaldīs klasiskās Taro kāršu sistēmas astotais arkāns Spēks. Šis arkāns galvenokārt simbolizē milzīgu dzīvības enerģiju, kas var izpausties gan pozitīvā, gan negatīvā aspektā. Ņemot talkā gan astroloģiju, gan Taro kārtis, iespējams aprēķināt, kam nākamajā gadā veiksies, bet kam vērts kļūt piesardzīgākam.

Vairāk lasi šeit.

Ko nesīs koka Pūķis? Austrumu horoskops 2024.gadam

Koka pūķis — 2024. gada pavēlnieks — ir spēcīgs un diezgan sarežģīts radījums. Viņš ir vienlīdz spējīgs gan uz pozitīvām, gan negatīvām darbībām, tomēr abos gadījumos viņu vada godīgi un patiesi nodomi, ko diktē objektīvi apstākļi un viņa paša pieklājības un pašcieņas izjūta. 2024. gadā jāvadās tieši pēc šiem principiem, lai izpelnītos Pūķa labvēlību un izvairītos no viņa dusmām, norāda astrologi.

Vairāk lasi šeit.

Kaislības virmos! Mīlestības horoskops 2024. gadam

Kas katru no zodiaka zīmēm sagaida 2024. gadā mīlestības jomā un personīgajā frontē, prognozē šamane, gaišreģe un astroloģe Kažetta Ahmetžanova.

Vairāk lasi šeit.

Spēcīgu personību laiks – Taro horoskops 2024. gadam

Nākamo – 2024. gadu – pārvaldīs astotais arkāns klasiskajā Taro kāršu sistēmā, ko dēvē par Spēku. Šis arkāns galvenokārt simbolizē milzīgu dzīvības enerģiju, kas var izpausties gan pozitīvā, gan negatīvā aspektā.

Vairāk lasi šeit.

Numeroloģiskais horoskops 2024. gadam

Izskaitļo, ko tev nesīs nākamais gads atbilstoši numeroloģijas horoskopam! Saskaiti kopā sava dzimšanas dienas datuma un mēneša ciparus ar nākamā gada cipariem, visu reducējot līdz viencipara skaitlim. Piemēram, ja tava dzimšanas diena ir 4. jūlijā, saskaiti 4+7+2+0+2+4, un gala rezultātā iznāks 19, bet 1+9=10. Savukārt 1 + 0 = 1. Tātad tavu nākamo gadu raksturos pirmais apraksts. Līdzīgi vari pārbaudīt, kāds tev ir bijis šis gads, savu dzimšanas dienas datumu un mēnesi saskaitot kopā ar 2023.gada cipariem (2+0+2+3).

Vairāk lasi šeit.

Jaunu iespēju laiks! Ķīniešu horoskops 2024. gadam

Nākamais – 2024. gads – ir jaunu iespēju pilns, taču tas, kā tu tās realizēsi, būs atkarīgs no pašdisciplīnas un prasmes ieskatīties sevī. Saglabā savu prātu atvērtu – komunicē, mācies, attīsties. Biežāk izej no mājas un ārpus saviem uzskatiem – tikai tā var redzēt, cik skaista ir apkārtējā pasaule. Vislielākie panākumi sagaida radošo profesiju pārstāvjus un tos, kuri skaidri saprot savus ilgtermiņa mērķus.  Kas sagaida 2024. gadā atbilstoši ķīniešu horoskopam, stāsta astroloģe un ekstrasense Adelīna Blekmuna.

Vairāk lasi šeit.

Patīkami pārsteigumi garantēti! Finanšu horoskops 2024. gadam

Nākamajā – 2024. gadā – zvaigznes daudzām zodiaka zīmēm sola patīkamus pārsteigumus. Daži sagaidīs karjeras izaugsmi un algas pielikumu, bet citi gūs negaidītu peļņu. Tomēr, neskatoties uz labvēlīgajām prognozēm, dažu zodiaka zīmju pārstāvjiem atsevišķās jomās jābūt īpaši piesardzīgiem.  Nākamais gads gandrīz ikvienam dos lielisku iespēju izkļūt no parādu bedres, ir ļoti svarīgi nepalaist garām īsto mirkli un rūpīgi izskatīt jebkuru darba piedāvājumu, norāda astroloģe un astropsiholoģijas eksperte Lilija Bordovskiha.

Vairāk lasi šeit.

Astroloģe nosauc datumus, kuros dzimušo dzīve nākamgad neatgriezeniski mainīsies

Pirms katra jaunā gada ir vērts analizēt Mēness kalendāru nākamajiem 12 mēnešiem, jo atbilstoši tam var noteikt, kuros datumos dzimušajiem gaidāmas būtiskas pārmaiņas dzīvē. Nākamajā gadā būs 13 jauni Mēneši, no kuriem katrs skars cilvēkus, kuru datumi iekrīt šajā dienā un dienu pirms vai pēc tās. Astroloģe un tarologe Jūlija Lifanova stāsta, kuros datumos dzimušajiem cilvēkiem 2024. gads nesīs radikālas pārmaiņas.

Vairāk lasi šeit.

Piecas zodiaka zīmes, kam 2024. gads solās būt īpaši laimīgs

Jaunā gada priekšvakarā daudzi vairāk kā jebkad vēlas nedaudz piepacelt noslēpumainības plīvuru un uzzināt, kas gaidāms nākamā gada 365 (šoreiz 366) dienās. Atbilstoši astrologu prognozei, piecām zodiaka zīmēm 2024. gads pavisam noteikti nesagādās vilšanos.

Vairāk lasi šeit.

Jupitera dāsnums – četras zodiaka zīmes, ko 2024. gadā gaida veiksme karjerā

Galvenā planēta, kas 2024.gadā dāsni dalīs dāvanas visiem, būs Jupiters – turklāt ir četras zodiaka zīmes, kurām karjerā veiksies jo īpaši.

Vairāk lasi šeit.

Četras zodiaka zīmes, kam 2024. gads var atnest lielu naudu

Visi cer, ka nākamais gads nesīs finansiālus panākumus. Kuru četru zodiaka zīmju pārstāvjiem 2024. gadā veiksies vairāk par citiem un ir lielas izredzes kļūt turīgiem, atklāj astroloģe Jeļena Očeretnaja.

Vairāk lasi šeit.

Sešas zodiaka zīmes, kam 2024. gadā lielas iespējas satikt mīļoto cilvēku un apprecēties

Astroloģijā ir tāds termins kā “Pelnrušķītes vārti”, kad zvaigžņu un planētu aspekti sarindojas tā, ka sieviete var satikt savu mīlestību un gandrīz nekavējoties arī apprecēties. Atbildīgais par to gan vēdiskajā, gan Rietumu astroloģijā ir Jupiters, kas simbolizē potenciālos pielūdzējus.  2024. gada aprīlī Jupiters savienosies ar Urānu, kas nozīmē, ka jūs varat pilnīgi pēkšņi satikt savu mīlestību. Šī būs situācija, kuru ir gandrīz neiespējami iedomāties vai paredzēt, jo Urāns astroloģijā pārvalda situācijas ārpus loģikas un veselā saprāta!

Vairāk lasi šeit

Dzīve mainīsies! Piecas zodiaka zīmes, kam nākamais kļūs par pārmaiņu gadu

Astrologi ir pārliecināti, ka 2024. gads ar pārmaiņām ielauzīsies vairāku zodiaka zīmju pārstāvju dzīvē. Kāds sajutīs spēku un iedvesmu izrāvienam un karjeras kāpumam, bet būs arī tādi, kuriem 2024. gads nesīs virkni izaicinājumu. Astrologi ir vienisprātis par vienu: šis periods paliks atmiņā kā pagrieziena punkts, dodot iespēju kļūt labākam, izvirzīt grandiozus plānus un realizēt tos.

Vairāk lasi šeit.

Veiksme, labklājība un pārpilnība – sešas laimīgākās zodiaka zīmes 2024. gadā

Sešu zodiaka zīmju pārstāvjiem 2024. gadā veiksies vairāk nekā pārējiem – veiksme un labklājība gaida Strēlniekus, Lauvas, Svarus, Vēršus, Dvīņus un Zivis.

Vairāk lasi šeit.

Zintnieku gudrības un ticējumi: ko labāk nedarīt garajā gadā

Ir zināms, ka gadu, kurā ir nevis 365, bet 366 dienas, sauc par garo gadu, februārī parādoties vienai papildu dienai – 29.datumam. Arī nākamais – 2024. gads būs garais gads! Par to, kā garais gads ietekmē cilvēku un ko šajā periodā nevajadzētu darīt, vēsta ne mazums ezotērisko un senču gudrību un ticējumu.

Vairāk lasi šeit.

Lasiet arī: Nerādās nekas jauks! Pareģojumu un prognožu TOP 5 nākamajam gadam

Seko mums arī Facebook, X, Instagram un Draugiem!

youtube icon
Abonēt youtube